نازنین زهرا کریما نازنین زهرا کریما دنبال کردن @nzkarima عضویتشهریور 1401 6 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها نازنین زهرا کریما 1401/7/7 - 19:25 تن تن و سندباد محمد میرکیانی 4.0 81 تقابلی برای اصل ما و آنچه برایمان به عنوان اصل ساختند 0 8 نازنین زهرا کریما 1401/7/7 - 19:23 کافه داش آقا سعید تشکری 3.9 3 کتاب حوالی کوچه پس کوچه های مشهد را قبل از انقلاب روایت میکند و عجب قلمی، عجب روایتگری. در عین حال که داستان است عمق هم دارد و بدون اضافه گویی اصل مطلب را میرساند. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.