سیدعلی علوی تاریخ عضویت:مهر 1402 سیدعلی علوی دنبال کردن @nasl3vomi 0 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(4 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 4 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها سیدعلی علوی 1402/7/11 نامزد گلوله ها مرتضی سرهنگی 4.3 33 درود بر سرهنگی و سید قادری طراح کتاب😍 اگه میخواید مختصر مفید راحت هلو از سردار دلها چیزی بخونید این کتاب رو بخونید. 0 7 سیدعلی علوی 1402/7/11 پرواز تا بی نهایت محمد طاهری آذر 4.5 16 ما رو که داغون کرد از بس پای کتاب اشک ریختیم. 0 0 سیدعلی علوی 1402/7/11 پنجره های تشنه: روزنوشت های انتقال ضریح امام حسین (ع) از قم به کربلا مهدی قزلی 4.1 63 کتاب صوتی این کتاب را با صدای عبدالله روا گوش دادم. حس داره حس! 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.