محسن محسن دنبال کردن @mohsenhadizade 1 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(13 کتاب)0امتیاز دنبال کردن10یادداشت10امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 13 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها محسن 1403/1/13 Beartown فردریک بکمن 4.0 39 داستان یک شهر با همه مشکلات و پستی ها و بلندی های زندگی در ان هست . 0 0 محسن 1402/11/12 ایکیگای هکتور گارسیا 3.5 38 در باره لغتی در زبان و فرهنگ مردم ژاپن است که ریشه در پیدا کردن معنای حقیقی زندگی و شادی حاصل از با فایده بودن و معنا دار بودن زندگی برای خودمان و دیگران دارد 0 1 محسن 1402/11/12 نیمه تاریک وجود دبی فورد 3.8 41 به صورت غیر مستقیم به همان تصویر ما از خودمان اشاره دارد .ما برای پذیرفته شدن در جامعه و راحتی حاضر به قبول اشتباهات شخصیتی نیستیم ان را انکار میکنیم و زمانی که بپذیریم میتوانیم در جهت اصلاح این بدی ها گام برداریم 0 0 محسن 1402/11/9 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 135 داستان، زیبا ولی غم انگیر بود .یکی از بهترین های ادبیات امریکا. 0 0 محسن 1402/11/9 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 109 داستان غمگین است و امید و ایمان داشتن به خود را عاملی برای زنده ماندن و موفقیت در هر موقعیتی میداند. 0 8 محسن 1402/11/9 راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 17 داستان نمادین ولی زیبا و اموزنده که راهنمایی برای یک زندگی پر بار تر خواهد بود. 0 0 محسن 1402/11/9 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 443 یک کتاب نمادیک و بسیار زیبا .در اخر اما غمگین به پایان رسید . 0 0 محسن 1402/11/9 Us against you فردریک بکمن 4.3 22 این داستان بسیار عجیب هست .عجیب بودن ان به این دلیل هست که کتاب به زبان فارسی ترجمه شده در حالی که شخصیت های اصلی داستان افرادی هستند که نمیتوان زندگی انها را بدون سانسور چاپ کرد و در صورت سانسور کردن بیش از نیمی از داستان از دست خواهد رفت 0 0 محسن 1402/11/9 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 279 کتاب بسیار معروف و دوست داشتنی که حتی فیلمی به این نام نیز ساخته شده . من عاشق رفتار و کاراکتر اوه شدم .گوشه گیر ولی دوست داشتنی . 0 0 محسن 1402/11/9 بریت - ماری اینجا بود فردریک بکمن 4.1 55 داستان بسیار شبیه به مردی به نام اوه بود. این کتاب روایت زندگی یک انسان حساس با وسواس های خاص خود ولی دوست داشتنی بود . 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.