Fateme Minaee تاریخ عضویت:آبان 1403 Fateme Minaee دنبال کردن @miiinaaa 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(91 کتاب)40امتیاز دنبال کردن3یادداشت91امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 91 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها Fateme Minaee 1403/8/28 سووشون سیمین دانشور 4.1 192 کاش دنیا دست زنها بود، زنها که زاییدهاند یعنی خلق کردهاند و قدر مخلوق خودشان را میدانند. قدر تحمل و حوصله و یکنواختی و برای خود هیچ کاری نتوانستن را. شاید مردها چون هیچوقت عملا خالق نبودهاند، آنقدر خود را به آب و آتش میزنند تا چیزی بیافرینند. اگر دنیا دست زنها بود، جنگ کجا بود؟ 0 0 Fateme Minaee 1403/8/28 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 208 یکی از اون کتابایی که دلم میخواد حافظهم پاک بشه تا دوباره بتونم لذت خوندنشو تجربه کنم. 0 0 Fateme Minaee 1403/8/28 زمانی که یک اثر هنری بودم اریک امانوئل اشمیت 3.7 25 کتاب عجیبی بود حتی بعد از تموم شدنش هم نمیدونم چه حسی بهش دارم ولی قطعا ارزش خوندن داره. پ.ن: دوست داشتم یکم بیشتر راجع به تغییرات جسمی که براش اتفاق افتاده بود میخوندم. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.