زهرا زهرا دنبال کردن @mbbtb 1 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(0 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 0 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها زهرا 1403/11/15 جنگ چهره ی زنانه ندارد سوتلانا آلکسیویچ 4.2 54 "میگریند، مرثیه میخوانند و میگریند" این چهرهی زن و دوست ندارم. اگر با اشکهام دارم پیام میرسونم قشنگ و لازمه. اگر با اشکهام دارم گذر میکنم یه رونده و طي میشه. اگر دارم خودم و آروم میکنم یجور ترفنده. اما اگر تنها کاری که میتونم بکنم گریه کردن دیگه خیلی ضعیفم ضعیفِ قشنگ هم نه. ضعیفی که اگر رهات کنن نمیتونی کسی و ملامت کنی چون میتونستی پاشی و نشدی. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب زهرا 1404/1/1 جنگ چهره ی زنانه ندارد سوتلانا آلکسیویچ 4.2 54 صفحۀ 29 تلاشم این است تا آنجایی که رنج، از انسانِ کوچک، انسانِ بزرگ میسازد، در همان لحظه، روح انسانی را بررسی کنم:) #رسالتقشنگروزنامهنگار 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.