mahi تاریخ عضویت:اردیبهشت 1404 mahi دنبال کردن @mahi_t 3 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(43 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 43 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز پایان چالش : 29 روز دیگر % 3 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب mahi دیروز جین ایر جلد 2 شارلوت برونته 4.2 152 صفحۀ 3 تو برایم دلپذیری تو برمن مسلطی اما ظاهرا تسلیمی. 0 1 mahi دیروز قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 183 صفحۀ 3 اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و اعتقاد داشته باشند که گناهکاری ، تاوقتی وجدانت آسوده است و تورا خطاکار نمیداند بدون دوست نمی مانی :) 0 0 mahi دیروز قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 183 صفحۀ 1 دلم برای رسیدن به آزادی لک زده بود. برای رسیدن به آن دعا کردم. انگار دعایم را باد برد. 0 0 mahi دیروز قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 183 صفحۀ 3 حرف زدن از موضوعات عمیق برای من سخت است و بیشتر چیزها برای من عمیق اند! 0 1 mahi دیروز جین ایر جلد 2 شارلوت برونته 4.2 152 صفحۀ 2 روی زمین چیزی به اسم آزادی وجود ندارد.فقط انواع مختلفی از زنجیرها وجود دارد و آدم ها آنهارا باهم مقایسه می کنند. تو الان فکر میکنی آزادی چون از نوع عجیب و تحمل ناپذیری از زنجیر فرار کرده ای. اما واقعا آزادی؟تو عاشق منی.این خودش یک زنجیر است! 0 19 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.