ملودی کاظمی ملودی کاظمی دنبال کردن @lovem. 7 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت0امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها ملودی کاظمی 1402/8/15 قصه های خوب برای بچه های خوب مهدی آذریزدی 4.6 19 خب این کتاب مناسب برای سنین 10 سال به بالا است و داستان های بسیار جالب و آموزنده ای دارد 3 14 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها ملودی کاظمی کتاب های قدیمی 3 کتاب در لیست کتاب های قدیمی را گذاشته ام اما مناسب برای سنین 10 سال به بالا است و توصیه میکنم که حتما بخوانید 0 0 ملودی کاظمی کتاب های تاریخی 3 کتاب در این لیست کتاب های تاریخی کودکانه گذاشته ام و پیشنهاد می کنم برای بچهها تهیه کنید 0 0 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.