بارونسِ درختنشین:) بارونسِ درختنشین:) دنبال کردن @lostindaydream 3 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(4 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 4 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب بارونسِ درختنشین:) 1403/9/28 درک یک پایان جولیان بارنز 3.6 29 صفحۀ 63 درک کنیم که هرچه گواهان زندگی ما از میان میروند تأیید کمتر میشود و این از یقین ما که کی هستیم و کی بوده ایم میکاهد. حتی چنانچه سوابق راکتبی یا صوتی یا تصویری - مجدانه نگه داشته باشیم، ممکن است پی نبریم که در ضبط سوابق به خطا رفته ایم. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.