Leo تاریخ عضویت:تیر 1404 Leo دنبال کردن @leodis 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Leo 1404/4/22 نامه به پدر فرانتس کافکا 3.9 35 صفحۀ 30 من نیز بیش از یکبار با سخن هایم تورا آزردهام، اما همیشه میدانستم که تورا ازردهام و این موضوع ناراحتم میکرد، نمیتوانستم به اندازه کافی بر خود تسلط یابم و حرفم را در دهانم نگه دارم، لیکن همین که در حال ادا کردن واژه ها بودم، پشیمان میشدم در حالی که تو حمله میکردی بی انکه هیچ رنجی متحمل شوی. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.