کوثر کوثر دنبال کردن @ksh828 8 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(39 کتاب)144امتیاز دنبال کردن k.sh.828 1یادداشت19امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 39 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 32 کتاب یادداشتها کوثر 1403/11/1 حاج قاسم: جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی جلد 17 علی اکبری مزدآبادی 3.7 6 در این کتاب روایتها و سخنرانیهای حاج قاسم را میخوانیم؛ روایاتی از عملیاتها در دفاع مقدس و خاطراتی از دوستان شهیدشان از زبان خود حاج قاسم. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها کوثر کلاسیکخوانی 8 کتاب گیلبرت با کنایه گفت:«زیر این درخت توسکا، شبیه یک پری واقعی شدهای.» آن گفت:«من عاشق توسکاهایم.» 0 0 کوثر یاد شهدا 5 کتاب کتابهایی که درباره شهدا و خاطراتشان خواندم... 0 6 بریدههای کتاب نمایش همه کوثر 1403/10/2 حسین پسر غلامحسین: زندگی نامه و خاطراتی از شهید محمدحسین یوسف الهی مهری پورمنعمی 4.5 12 صفحۀ 12 اجر جهاد، شهادت است و من خیال ندارم از راهی که انتخاب کرده و میروم برای خود مظاهر مادی دنیای فانی را تدارک ببینم. 0 4 کوثر 1403/9/2 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 190 صفحۀ 167 0 0 کوثر 1403/8/26 نمی توانست زنده بماند: خاطراتی از شهید مهدی باکری جلد 8 علی اکبری 4.4 0 صفحۀ 11 همیشه میگفت:« ما باید جواب این سوالها رو با خودمان حل کنیم که چرا میخوریم، چرا میخوابیم، چرا میخوانیم، چرا ورزش میکنیم و چراهای دیگر.» 0 0 کوثر 1403/8/25 نمی توانست زنده بماند: خاطراتی از شهید مهدی باکری جلد 8 علی اکبری 4.4 0 صفحۀ 39 گفت:« میدونی چیه؟ بدبختی ما همینجاست که شروع میشه. تا دیروز میزدیم تو سر طاغوتیها و اسراف کارها و زیادهخواهها و کسایی که دنبال پول و مادیاتن که چرا مثل ما نمیشین، حالا تو سر خودمون میزنیم که چرا مثل اونا نمیشیم. تا دیروز میگفتیم که همه حفظ بیتالمال و قناعت و پاکیزگی و ایثار رو سر مشق خودشون قرار بدن، اما حالا توی سر خودمون میزنیم و میگیم که چرا ما نباید از ماشینهای مدل بالا استفاده کنیم، یا چرا از بیتالمال استفادهی کافی رو نبریم.» 0 0 کوثر 1403/8/21 آنی شرلی در اونلی جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.6 47 صفحۀ 343 آنی خطاب به ماه گفت:« در این دو سال اینجا ریشههای کوچک و زیادی دواندهام و این ریشهها با کنده شدن من از خانهام، آسیب زیادی میبینند. اما فکر کنم بهتر است بروم؛ چون به قول ماریلا، دیگر دلیلی برای نرفتنم وجود ندارد. باید همهی هدفهایم را از نو جلو رویم قرار بدهم و گردگیری کنم.» 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.