کوثر پورمعظمی کوثر پورمعظمی دنبال کردن @kpmz عضویتآذر 1403 8 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(8 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 8 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها کوثر پورمعظمی 1403/9/22 نجات از هزار تو نیکول لاپرا 3.1 2 یه کتاب خیلی عالی و جالب برای خود شناسی هست به نظرم هرکس یبار باید بخوندش چون هرکسی یه جور کودک درون اسیب دیده داره و خیلی از تعاملات و ارتباطات و احساسات و حتی بیماری های روان تنی که درگیرش هستیم ؛ نمیدونیم ریشه در کجا داره و دقیقا ریشش همین جاس ! 0 1 کوثر پورمعظمی 1403/9/1 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 197 این کتاب به نظرم یه سفر به درون میبره و پذیرش رو برات راحت میکنه البته حاشیه نویسی دارم با احادیث و ایات قران براش انجام میدم . بنظرم روان شناسی اسلامی خیلی قوی تره با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.