کوثر کوثر دنبال کردن @ko.ma عضویتتیر 1404 4 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(24 کتاب)297امتیاز دنبال کردن1یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 24 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 5 کتاب یادداشتها کوثر 6 روز پیش بوف کور صادق هدایت 3.7 235 مگر خدا آن قدر ندید بدید بود که دنیا های خودش را به چشم من بکشد؟؟؟؟؟؟؟🫠🫠 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب کوثر 12 ساعت پیش بیگانه آلبر کامو 4.0 318 صفحۀ 97 مامان اغلب میگفت هیچ وقت آدم کاملاً بدبخت نیست. 0 0 کوثر 1404/5/9 صدسال تنهایی گابریل گارسیا مارکز 3.9 186 صفحۀ 317 همیشه به خاطر داشته باشند که گذشته دروغی بیش نیست و خاطره بازگشتی ندارد و هر بهاری که میگذرد،دیگر برنمیگردد و حتی شدید ترین و دیوانه کننده ترین عشق ها نیز حقیقتی ناپایدار است. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.