کیانا پرویزی کیانا پرویزی دنبال کردن @kiyanaparvizi عضویتخرداد 1403 12 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(69 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت12امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 69 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها کیانا پرویزی 1403/12/6 نامیرا صادق کرمیار 4.4 233 من هرگز برای امام خویش تکلیف تعیین نمیکنم که تکلیف خویش از حسین میپرسم من حسین را نه فقط برای خلافت که برای هدایت میخواهم من حسین را برای دنیای خویش نمیخواهم که دنیای خود را برای حسین میخواهم آیا بعد از حسین کسی را میشناسی که من جانم را فدایش کنم؟ 0 2 کیانا پرویزی 1403/5/28 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 161 کدام نخلیست که بیفتد و کودکانی که در حسرت صعود از آن بوده اند، دوره اش نکنند و شاخ و برگ هایش را به لجاجت نشکنند؟! 0 9 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب کیانا پرویزی 1403/3/9 انسان 250 ساله - حلقه دوم سیدعلی خامنه ای 4.7 122 صفحۀ 111 دو نفر را ما در همه آثار اسلامی داریم که از آنها تعبیر شده است به «ثارالله» ، یک معادل درست و کامل فارسی نداریم برای کلمه «ثار». وقتی کسی از یک خانواده ای به قتل میرسد از روی ظلم، این خانواده، صاحب این خون است. این را میگویند ثار. حق دارد خون.خواهی کند، این را میگویند ثار. ثار یعنی حق خونخواهی کردن. اینی که میگویند خونِ خدا، این تعبیر خیلی نارسا و ناقصیست، درست مراد را نمیفهماند. ثار یعنی حق خونخواهی، اگر کسی ثارِ یک خانواده است یعنی این خانواده حق دارد درباره او خونخواهی کند. دو نفر در تاریخ اسلام اسم آورده شدند که صاحبِ خون اینها و کسی که حق خونخواهی از اینها را دارد، خداست. ثارالله یکی امام حسین است، یکی پدرش امیرالمومنین؛«یا ثارالله و ابن ثاره» خود او هم، حق خونخواهی اش متعلق به خداست، پدرش امیرالمومنین ، او هم همینجو. این هم مظلومیتش. 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.