سها تاریخ عضویت:تیر 1404 سها دنبال کردن @itssaha 5 دنبال شده 1 دنبال کننده سرکتابدوست(147 کتاب)0امتیاز دنبال کردن Cha7i 0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 147 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب سها 18 ساعت پیش کویر علی شریعتی 4.1 9 صفحۀ 6 ای دوست! میترسم - و جای ترس است - از مکر سرنوشت... حقا و به حرمت دوستی که نمیدانم که این که مینویسم راه «سعادت» است که میروم، یا راه «شقاوت»؟ و حقا که نمیدانم که این که نوشتم «طاعت» است یا «معصیت»؟ کاش یکبارگی نادانی شدمی تا از خود خلاصی یافتمی! چون در حرکت و سکون چیزی نویسم، رنجور شوم از آن به غایت! و چون در معاملت راه خدا چیزی نویسم، هم رنجور شوم. چون احوال عاشقان نویسم، نشاید؛ چون احوال عاقلان نویسم، هم نشاید؛ و هر چه نویسم هم نشاید؛ و اگر هیچ ننویسم هم نشاید؛ و اگر گویم نشاید؛ و اگر خاموش گردم هم نشاید؛ و اگر این واگویم نشاید و اگر وانگویم هم نشاید... ...و اگر خاموش شوم هم نشاید! 0 0 سها 1404/4/25 سرزمین گوجه های سبز 4.3 2 صفحۀ 244 "دوستی مثل یک کت نیست که بتوانی آن را به دست من بدهی. من میتوانم کت را بپوشم و به ظاهر اندازهٔ تن من هم باشد، ولی از داخل مرا گرم نگه نمیدارد." 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.