مـاهـے تاریخ عضویت:خرداد 1403 مـاهـے دنبال کردن @hina004 2 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(36 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت28امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 36 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب مـاهـے 1403/3/19 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 189 صفحۀ 234 هیچ آزادی مطلقی روی زمین وجود ندارد. فقط نوع محدودیتهاست که متفاوت و نسبی هستند. تو الان احساس میکنی آزادی،چون از یک محدودیت فوقالعاده غیرقابل تحمل فرار کرده ای. ولی واقعا همینطور است؟ تو عاشق من هستی و این یک محدودیت است. 0 1 مـاهـے 1403/3/16 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 377 و با وحشت متوجه شدم هر ذره از هر آنچه در نتیجه یک اشتباه ایجاد میشود،به اندازه چیزهایی که از راه منطق و ضرورت ایجاد میشوند،واقعیاند. 0 1 مـاهـے 1403/3/15 جزیره سرگردانی سیمین دانشور 3.9 20 صفحۀ 138 رویدادها و تجربه ها به شرطی که از آنها عقده نسازی،آموخته ها و دانسته ها،هرچند ممکن است فراموششان کرده باشی؛مجموعه آنها در ذهن تو معرفتی بهجا میگذارد تا با هوشیاری و عینک خودت دنیارا ببینی.اما تا آخر عمر زائده اعور کسانی که به تو چیزی آموختهاند نمان و طوطی آنان مشو. خودت در شنیده ها و آموخته ها و خوانده هایت شک کن. شاید امثال ما اشتباه کردهاند. 0 24 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.