Hana Hana دنبال کردن @hana.koloni 8 دنبال شده 10 دنبال کننده کتابدوست(39 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 39 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 27 کتاب یادداشتها Hana 8 ساعت پیش Bad Blood جلد 4 جنیفر لین بارنز 5.0 1 شاید اگر بعدا باز هم این سری را بخونم امتیاز پایین تری به کتاب های این سری دهم. اما به نظرم نویسنده با وجود چند تا مشکل توانسته که سن مورد نظر رو جلب کنه . حداقل که واسه من اینطور بود. از خواندن هر چهار کتاب و مخصوصا این آخری لذت بردم و به نظرم به عنوان یک سرگرمی ارزش خواندن را داشتند. 0 0 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است. لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Hana 1403/8/26 آن سوی دریای مردگان معصومه میرابوطالبی 4.3 15 صفحۀ 132 صدای تاک بزرگ آمد:《 او محکوم به مرگ است. سپیدارهای عاشق محکوم به مرگند. او آخرین سپیدار عاشق است. 》 بعد قهقهه زد. چه خبر خوبی! سپیدارهای عاشق تمام شده بودند. 1 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.