شادی فروتنیان شادی فروتنیان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها موقعیت های ترسناک: رهنمودهایی برای خلاص شدن از شر ترس در شرایط سخت پما چودرون 4.0 1 تاثیر علم بر جامعه برتراند راسل 3.5 1 ساکت باش و گوش کن!: حقایق کسب و کار ناب که به موفقیت تان کمک می کنند شادی فروتنیان 0.0 0 بازگشت سقراط سوجیت ویجی 0.0 0 هنر فلسفه پردازی برتراند راسل 0.0 0 چگونه افراد را آنالیز کنیم؟ آنالیز افراد بر اساس الگوهای مهم شخصیتی و نحوه شناخت سریع افراد ایدن مکوی 0.0 0 درباره زنان خرد برای مردان آرتور شوپنهاور 0.0 0 چیزی که من اعتقاد دارم برتراند راسل 0.0 0 رموز جذاب زندگی: راهنمای پیدا کردن تعادل در زندگی گائورگوپال داس 0.0 0 ارتباط با تکنولوژی: راهنمایی برای تعاملات دیجیتالی حرفه ای رنی رابینسون 0.0 0 تلاش برای گسترش ذهن انسان دیوید سایکلبک 0.0 0 سه گام برای تغییر: تغییر شغل موفق کالم دبلیو کیوی 0.0 0