fatem fatem دنبال کردن @fatemhou 2 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(1 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 1 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب fatem 3 روز پیش هزار پیشه چارلز بوکوفسکی 3.3 5 صفحۀ 155 گاهی یک راننده جدید اتوبوس را میراند و من تو این فکر بودم که این مادرقحبه ها را چهجوری انتخاب میکنند؟ هر دو طرف ما آب است به چه عمقی و کافی است که این بابا یک خطای کوچولو ازش سر بزند و همه ما را به کشتن بدهد. مسخره نیست؟ اگر آن روز صبح با زنش دعوا کرده باشد چی؟ یا کشف کرده باشد که سرطان دارد؟ یا مثلا خدا به چشمش ظاهر شده باشد؟ یا دندان درد داشته باشد؟ هرچی... بعید نبود. میتوانست همه ما را به درک واصل کند. میدانستم اگر من راننده بودم، امکان داشت به سرم بزند یا دلم هوای این را بکند که همه را غرق کنم. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.