تاریخ عضویت:

16 دنبال کننده

در سر گم!

گویی با هر کتابی دوباره زندگی میکنم‌.📗🍃

فاطمه فلاح

این رمان برای من بیشتر سفری عرفانی بود مفاهیم دشوار عرفانی به صورتی روان در این کتاب گنجانده شده بودند رمان دو نوع داستان موازی را نقل میکند داستانی تاریخی عشق و عرفان مولانا و شمس و داستانی مدرن عشق چرت زنی در موازات آن را نقل می‌کرد
بخش شمس و مولانا برای من فقط روایت نبود یک سلوک بود یک سفر عرفانی ،عشقی  که جنسش این دنیایی نبود ،قوانین چهل گانه ی شمس عمیق و الهام بخش و متحول کننده بود پر از درس زندگی بود که در رمان های مدرن کمتر پیدا میشود البته که خطاهایی در بازنمایی دقیق زندگی شمس و مولانا وجود داشت اما علت چشم پوشی این است که جرقه ای عرفانی را در افراد به وجود می آورد که ارزشمند است

اما بخش داستان الا  عشقی سطحی ،خام،بی ریشه ،بدون عمق را روایت میکرد شاید بتوان از این منظر نگاه کرد که نوع داستان که نامش را عاشقانه های امروزی میگذارند چقدر در مقایسه با داستان عمیق عاشقانه و عارفانه ای که در موازات آن نقل میشود بی ریشه و سطحی است .

و اما قلم نویسنده یکی از نقاط قوت رمان بود که میتوانست خواننده را بی وقفه با خود همراه کند و او را به فکر وادارد و جرقه ای از عرفان را در او روشن کند

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.