محمد مهدی جعفری محمد مهدی جعفری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها کتاب نهج البلاغه: و هو المختار من کلام امیرالمومنین (ع) مصطفی امیری 4.9 18 اصول و مبانی بازرسی و نمونه برداری 0.0 0 تولید ماکارونی و فرآورده های آن محمد مهدی جعفری 0.0 0 تکنولوژی خشکبار کامل تقی نژاد 0.0 0 آشنایی با استاندارد و طرح طاها 0.0 0 حفاظت دیستانس = Distance protection محمد مهدی جعفری 0.0 0 آفرینش های ادبی در گفتار نبوی محمد بن حسین شریف الرضی 0.0 0 شیر و فرآورده های آن حسن جهاندیده کودهی 0.0 0