Erfanm2009 Erfanm2009 دنبال کردن @erfan2009m عضویتخرداد 1404 35 دنبال شده 10 دنبال کننده کتابدوست(27 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت25امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 27 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Erfanm2009 2 روز پیش بیابان تاتارها دینو بوتزاتی 4.2 31 صفحۀ 189 درست در همین هنگام بود که دروگو دریافت انسان ها چقدر از هم دورند و به رغم محبتی که ممکن است نسبت به هم داشته باشند، تا چه اندازه با یکدیگر بیگانه اند. پی برد که اگر انسانی رنج ببرد، رنجَش از آنِ خود اوست و هیچ کس نیست که حتی اندکی از بار آن رنج را از دل او بردارد. دریافت که اگر کسی دردمند باشد، حتی عاشق بی قرارش هم نمیتواند با درد او درد بکشد و دانست علت تنهایی آدمی همین است. 0 2 Erfanm2009 1404/5/8 گاوخونی جعفر مدرس صادقی 3.5 28 صفحۀ 44 0 2 Erfanm2009 1404/5/1 من گنجشک نیستم مصطفی مستور 3.3 23 صفحۀ 35 خوب میدانم گریه های بزرگی در انتظارم است. وقتی مادرم بمیرد من سخت گریه خواهم کرد . این را از همین حالا میدانم. یعنی سال هاست که میدانم. از یادآوری اش به وحشت میافتم اما هیچ روزی را بدون فکر کردن به آن نگذرانده ام. اگر طوبی -خواهرم-بمیرد من باز گریه خواهم کرد. به شدت. شانه های من از گریه بر گور او خواهند لرزید و من فکر خواهم کرد که دنیا به آخرین نقطه اش رسیده است. نرسیده است اما. هیچ مرگی دنیا را به آخرین نقطه اش نخواهد رساند. ما را اما شاید برساند. 0 16 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.