عسگر فرحناکی عسگر فرحناکی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی): برای مهندسین علوم و صنایع غذایی، مهندسی شیمی و مکانیک، مهندسین طراح... عسگر فرحناکی 0.0 0 خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و دارویی (ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاح شده و پکتین) عسگر فرحناکی 0.0 0 طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی): برای مهندسین علوم و صنایع غذایی، مهندسی شیمی و مکانیک، مهندسین طراح... عسگر فرحناکی 0.0 0 تکنولوژی اکستروژن در صنایع غذایی: اصول تولید مواد غذایی با استفاده از اکستروژن، صنایع تولید... رابین گای 0.0 0
عسگر فرحناکی عسگر فرحناکی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی): برای مهندسین علوم و صنایع غذایی، مهندسی شیمی و مکانیک، مهندسین طراح... عسگر فرحناکی 0.0 0 خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و دارویی (ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاح شده و پکتین) عسگر فرحناکی 0.0 0 طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی): برای مهندسین علوم و صنایع غذایی، مهندسی شیمی و مکانیک، مهندسین طراح... عسگر فرحناکی 0.0 0 تکنولوژی اکستروژن در صنایع غذایی: اصول تولید مواد غذایی با استفاده از اکستروژن، صنایع تولید... رابین گای 0.0 0
طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی): برای مهندسین علوم و صنایع غذایی، مهندسی شیمی و مکانیک، مهندسین طراح... عسگر فرحناکی 0.0 0
خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و دارویی (ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاح شده و پکتین) عسگر فرحناکی 0.0 0
طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی): برای مهندسین علوم و صنایع غذایی، مهندسی شیمی و مکانیک، مهندسین طراح... عسگر فرحناکی 0.0 0
تکنولوژی اکستروژن در صنایع غذایی: اصول تولید مواد غذایی با استفاده از اکستروژن، صنایع تولید... رابین گای 0.0 0