لبخند... لبخند... دنبال کردن @book_lover.... عضویتتیر 1404 4 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(4 کتاب)0امتیاز دنبال کردن من 99 تا رمان خوندم🙃 لطفا باور کنید. 4یادداشت8امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 4 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها لبخند... 1404/5/5 سنگدل ماریسا مییر 4.2 238 وایییییییی قلبم براشه تا ابدددددد اگر چه اولای کتاب احساس میکردم شخصیت پردازی یکم ضعیف ولی بعدش عالی شد همه چی.داستان عالی بود. نمره من بهش:4.9 از ۵ 0 2 لبخند... 1404/4/27 آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 229 با اینکه بیشتر سناریو هاش تکراری بود(فیلمشو دیده بودم)ولی خیلیییی از خوندنش لذت بردم.متن خیلی روون و عالی بود ترجمه ش هم انصافا خیلی خوب بود.فقط تنها مشکلی که داشتم این بود که آنی یهویی بزرگ شد.از اونجایی که کتاب هشت تا جلد داره میتونست روند داستان رو یک کم کندتر کنه تا کتاب آروم تر پیش بره.ولی در کل عالی بود. 0 1 لبخند... 1404/4/25 شکار فرازمینی ها در زیرزمین ژانین تسون 4.0 1 خیلی کوتاه و مختصر. اگه به ریدینگ اسلامپ دچار شدید میتونه یه گزینه عالی باشه تا از این وضع خلاص شید.پایان باز نداره و کوتاهه و میتونی توی یک ساعت تمومش کنی. 0 1 لبخند... 1404/4/3 بخش دی فریدا مک فادن 4.6 7 این کتاب رو همین امروز تموم کردم . دقیقا شبیه بقیه کتاب های مک فادن بود و مثل بیشترشون همون پایان شوکه کننده رو داشت با اینکه از وسطای کتاب به بعد یه کم قابل پیش بینی بود.قلم نویسنده خیلی خیلی تاثیر گذار بود طوری که خیلی راحت ذهنت رو به سمت چیزی سوق میداد که میخواست.کتاب خوبی بود و دوستش داشتم. 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها لبخند... 1404/4/3 کتابایی که وایب پینترست میدن..) 3 کتاب این کتابا رو از طرف من به خودت هدیه کن🫠 (اون نشر هایی که خودم خوندم رو پیدا نکردم) 0 1 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.