نرجس بیلوئی تاریخ عضویت:خرداد 1403 نرجس بیلوئی دنبال کردن @biloei 6 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(75 کتاب)98امتیاز دنبال کردن0یادداشت19امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 75 کتاب در حال خواندن 11 کتاب خواهم خواند 10 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نرجس بیلوئی 1403/3/7 سرباز روز نهم نوید نوروزی 4.7 22 صفحۀ 537 سیره شهدا را میخواند و سعی میکرد مانند آنها عمل کند. تقریبا سه سالی که در سوریه بود، تلاش کرد بفهمد چه چیزی باعث میشود که انسان به مقام شهادت برسد و خود را به این مقام نزدیک کند. مصطفی سه سال تمام آنچه را که در سیره شهدا خوانده بود لمس کرد و لحظه لحظه جا پای قدمهای آنها گذاشت تا گم شدهاش را پیدا کند. 0 3 نرجس بیلوئی 1403/3/7 تلخ، مثل فقر: یاد آوری یک مسئولیت، یک آرمان احسان بابایی 2.0 0 صفحۀ 15 مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالت خواهی است. این، پایه مشروعیت ماست. حقیقت قضیه این است که اگر ما دنبال عدالت نباشیم، حقیقتا من که این جا نشستهام، وجودم نامشروع خواهد بود. یعنی هرچه اختیار دارم و هر چه تصرف کنم، تصرف نامشروع خواهد بود. دیگران هم همین طور. ما برای عدالت و رفع تبعیض آمدهایم. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.