asal تاریخ عضویت:تیر 1404 asal دنبال کردن @asal.ap 6 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(83 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 83 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 9 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب asal 5 روز پیش دختران زمستان لوری هلس اندرسن 3.5 2 صفحۀ 94 وقتی در مسیر تا جنگل قدم میزدیم، دست هم رو میگرفتیم و خون از نوک انگشتهامون چکه میکرد. با جادوگرها میرقصیدیم و هیولاها رو میبوسیدیم. ما خودمون رو به دختران زمستان تبدیل کردیم و وقتی تصمیم گرفت بره، برگردوندمش تو برف، چون میترسیدم تنها باشم. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.