علی شیری تاریخ عضویت:فروردین 1403 علی شیری دنبال کردن @ali_shiri 3 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)118امتیاز دنبال کردن1یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها علی شیری 1404/2/17 مردها آهسته می میرند: مجموعه داستان آرش آسترکی 0.0 1 جنگ تمام شده بود و تنها جایی که هنوز آثار ترکش و بوی شهادت و چشم انتظاری داشت ، خانه ی ما بود. داریوش نیامد. از وقتی خبری از داریوش نشد ، مادر مثل گلی آپارتمانی که آفتاب دشمنش میشود ، زرد شد. اول رنگش پرید. بعد تار موهای قهوه ایاش رو به سفیدی رفت. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب علی شیری 1404/2/24 حرکت علی صفایی حائری 4.6 12 صفحۀ 186 آدمی محکوم شرایط و موقعیت ها نیست که فرزند انتخاب خویش و زاده موضع گیری هاست. 0 34 علی شیری 1403/2/8 حرکت علی صفایی حائری 4.6 12 صفحۀ 179 عبد ، نه اسیری در بند که آزاده ای ست شکل گرفته. 0 3 علی شیری 1403/1/28 حرکت علی صفایی حائری 4.6 12 صفحۀ 159 ما آگاهی یک عمر را پیدا میکنیم ولی حرکت یک روز راهم نداریم. اینجاست که این آگاهی ، خود بار و وبال ماست، غلط و زنجیر ماست :«و جعلنا الاغلال فی اعناق الذین کفروا » با این چشم پوشی از آگاهی ، زنجیر ها بر گردن انسان انداخته میشود. 0 4 علی شیری 1403/1/28 حرکت علی صفایی حائری 4.6 12 صفحۀ 155 عزت ، توانمندی و تسلط تو بر قدرت هاست. 0 3 علی شیری 1403/1/18 حرکت علی صفایی حائری 4.6 12 صفحۀ 108 دید مجموعی ، معنایش این نیست که وقتی کسی میخواهد گام اول را بردارد، همان خیزی را بردارد که من بعد از چندین سال برداشته ام. این ظلم است و در روایت آمده :«ایمان مثل نردبان ، درجاتی دارد. کسی که پله ی اول ایستاده ، به آنهایی که پایین ترند ، تحمیل نکند و آنها را هل ندهد.» اگر بخواهی به کسی تحمیل کنی ، میشکند و هر کس شکستی به وجود آورد ، باید آن را جبران کند : «انَّ مَن کَسَرَ مومناً فعَلیه جَبرُهُ.» 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.