آریا قره خانلو آریا قره خانلو دنبال کردن @aghaariya 3 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن7یادداشت10امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها آریا قره خانلو 1403/4/2 دنیای دوپامین آنا لمبکی 3.7 1 چرا حالمون بده؟ چرا بد تر میشه ؟ چرا بعد یه لذت خوشی فراوان انتظار داریم اتفاق بدی بیفته چرا اعتیاد پیدا میکنیم به هر نوع مخصوص خودمون؟ جواب همه اینا داخل کتاب پیشنهاد میشه 👍🏻 0 0 آریا قره خانلو 1403/1/15 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 210 گنج درون تو است ،هر آنچه درون تو است ، برون تو است 0 0 آریا قره خانلو 1402/9/11 هرگز سازش نکنید: طوری مذاکره کنید که انگار زندگیتان به آن بستگی دارد! کریس واس 4.1 8 یکی از بهترین کتاب هایی که مطالعه کردم علاوه بر مذاکره خیلی بر ایجاد رابطه شما با اطرفیانتون میتونه مفید باشع 1 1 آریا قره خانلو 1402/8/20 چگونه با هرکسی صحبت کنید: 92 ترفند کوچک برای موفقیت های بزرگ در ارتباطاتتان لیل لاوندز 3.4 8 با نظرات دوستان کاملا موافقم چند بار باید کتلب خوانده شود 0 1 آریا قره خانلو 1402/8/20 آخرین باری که می گوییم خداحافظ سینتیا هند 3.5 1 نویسنده تصویر سازی ذهنی خوبی داشت . میشد احساس کرد چقدر فقدان نبود عزیزان در زندگی حیاتی هستش و. و.. در کل پیشنهاد میشه 0 1 آریا قره خانلو 1402/7/23 صبح جادویی: زندگی شما قبل از 8 صبح هال الرود 3.5 1 تکنیک های خوبی در کتاب موجود هست میتوان از برنامه ها و وب سایت های ست تایم خاب و بهترین تایم بیدار شدن استفاده کرد که از لحاظ بدنی در خاب سبک باشید.. 0 2 آریا قره خانلو 1402/7/23 تحلیل تکنیکال در بازارهای سرمایه جان مورفی 4.1 2 تمام علم تحلیل تکنیکال پیشرفته از دل تکنیکال مقدماتی میاد این کتاب با دقت فراوان مطالعه کنید.. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.