Billi Billi دنبال کردن @abilli عضویتتیر 1404 2 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 34 کتاب یادداشتها Billi 1404/4/6 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 122 انگار به یه دنیای دیگه رفتم کتاب خیلی خیلی عالی بود 0 2 Billi 1404/4/6 سم هستم بفرمایید جلد 1 داستین تائو 3.7 19 با این کتاب واقعا زندگی کردم انگار داشتم خودم تجربه میکردم با اینکه پایانش مثل خیلی کتاب هایی نبود که خوندم ولی بیش از حد زیبا بود 0 3 Billi 1404/4/6 دختر مهتاب جلد 1 سو لین تن 4.1 129 بیش از حد و اندازه خوشگل بود این کتاب به من یاد داد چجوری میشه همیشه امید داشته باشیم و حتی اگه بخوایم میتونیم چیز های ناممکن رو ممکن کنیم. 0 2 Billi 1404/4/6 دختری که در اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.1 235 این کتاب بیش از حد عالی بود انگار واقعا زندگی کردم 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.