بهناز ابراهیمی فرد بهناز ابراهیمی فرد پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها تکنیک های ذهن آگاهی برای مقابله با استرس و اضطراب کودکان کاترین پی. کوک - کورتون 0.0 0 ذهن آگاهی برای کودکان مبتلا به بیش فعالی (ADHD): مهارتهایی برای کمک به تمرکز، موفقیت در مدرسه و دوست یابی فرزندان دبرا بردیک 0.0 0 جویی من کجاست وندی مونیکا وینتر 0.0 0 کتاب کار زوج درمانی: بازسازی روابط زوجین مبتنی بر رویکرد هیجان مدار (EFT) لوری کلاف اسکاد 0.0 0 روان شناسی سرماخوردگی (2012 تا 2021) = Common cold psychology: روان شناسی سرماخوردگی، آنفلوانزا، کرونا و ویروس های جهش یافته بهناز ابراهیمی فرد 0.0 0