تاریخ عضویت:

7 دنبال کننده

1404/3/1

سلامم!!!
خب من اومدم که نظرم درباره این کتاب رو بگم،
خب اگه بخوام از نظر خودم بگم و یه نقد کلی بکنم اینه که در کل کتاب جالبیه و من تقریبا از خواندش لذت بردم، ولی اگه بخوام وارد جزئیات بشم اینه که.....

1_فضای داستان: از نظر من فضای خوبی ایجاد کرده بود ولی گاهی اوقات لحن فیرا باعث میشد که من حوصلم سر بره، و علاقه زیادی به ادامه دادن نداشته باشم، ولی در کل خوب بود.

2_شخصیت پردازی: اگه بخوام نکته مثبت کتاب رو بگم شخصیت هاش بود که من از همه بیشتر بهشون علاقه داشتم، و کتاب رو برام جالب کردن، پس در مل شخصیت های خوبی داشت.

۳_روند داستان(نوع متن): این موضوع یکی از نقطه ضعف های کتاب بود (از نظر من) و باعث میشد که من علاقم رو کم کم از دست بدم، چون من معمولا کتاب هایی رو دوست دارم که لحن روان و ساده داشته باشن، به این خاطر که میتونم راحت تر بخونمش، پس این از نظر من نقطه ضعف بود.

۴_جمع بندی: از نظر من این جلد مجموعه نسبت به بقیه جلد ها (مخصوصا جلد قبلی) بهتر بود و من بیشتر پسندیدم، حالا ممکنه یکی جلد های قبلی رو بیشتر دوست دوست داشته باشه، من به این خاطر یک ستاره کم دادم چون گاهی اوقات
فصل هاش خیلی طولانی میشد و روند داستان کند میشد ولی در کل کتاب و مجوعه قشنگی هستش، و اگه یه فانتزی جالب دوست دارین، پیشنهاد میشه.
(سرگذشت ریسند در زمان آمارنتا واقعا جالب و دردناک بود، و آرزو دارم در کلبه اسرار آمیز ریسند و بقیه باشم.)

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

فعالیت‌ها