Valence Valence دنبال کردن @VALENCE 1 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(31 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت21امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 31 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها Valence 1403/12/16 مسخ فرانتس کافکا 3.7 93 واسم کتاب ارزشمندی خواهد موند... 0 0 Valence 1403/11/3 بام نشینان کاترین راندل 3.8 11 این کتاب جزوی از روح منه و به نظر من، قشنگیشو نمیشه با کلمات توصیف کرد. 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.