سادات حسینی سادات حسینی دنبال کردن @TALEBE 5 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(33 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت1امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 33 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها سادات حسینی 1402/12/24 راز تنهایی نرجس شکوریان فرد 4.5 8 😍عالی هرچقدر که بگم کم گفتم من در کل قلم خانم شکوریان رو دوست دارم و بیشترشو مطالعه کردم تما این کتاب یک چیزه دیگه بود❤️👌 0 0 سادات حسینی 1402/12/24 توحید سیدعبدالحسین دستغیب 5.0 1 خیلی زیبا و دقیق به مبحث توحید اشاره داشت واقعا معرکه بود😍 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها سادات حسینی نیازمندی های مغزم🌕 8 کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی خاتون و قوماندان کهکشان نیستی کتاب های بینهایت ۱ بینهایت۲ بینهایت۳ کلک خیال انگیز راز تنهایی معرفت شناسی خون دلی که لعل شد چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ صحیفه سجادیه نیمه پنهان ماه مهدی باکری و...... 0 7 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.