شرلی شرلی دنبال کردن @Sherrlly8 6 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن آتشزاد 4یادداشت10امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها شرلی 3 روز پیش مانیفست قهرمان هر روزه رابین شارما 3.8 2 رابین شارما>>>>> 0 0 شرلی 3 روز پیش دوباره فکر کن آدام گرانت 4.3 3 کتابی که باعث میشود ی اآگاهانه تر بحث کنید یا بحث نکنید! 0 0 شرلی 4 روز پیش مدرسه افسانه ای: خواهران گاوالدون جلد 1 سومان چینانی 4.6 1 __ولی حق این کتاب فیلم بهتری بود 0 0 شرلی 4 روز پیش کاراوال جلد 1 استفانی گاربر 4.4 43 همه چیز یک نمایش است مراقب باشید در آن زیاد غرق نشوید با اینکه ما تلاشمان بر این است که شما غرق شوید 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز پایان چالش : 26 روز دیگر % 13 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.