Nora تاریخ عضویت:مرداد 1403 Nora دنبال کردن @Nora_Grey 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(0 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 0 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Nora 1403/5/4 هیس هیس؛ فرشتگان خاموش جلد 1 بکا فیتزپاتریک 3.9 11 صفحۀ 117 بعد از این همه سال، یک چیز هنوز تغییر نکرده بود : هنوز هم به سوی خطر فریفته می شدم. 0 6 Nora 1403/5/4 هیس هیس؛ فرشتگان خاموش جلد 1 بکا فیتزپاتریک 3.9 11 صفحۀ 117 وقتی بچه بودم، لیونل، پسر خوانده دوروثی، یکی از لیوان های آشپزخانه را شکست. او همه ی خرده شیشه ها را جمع کرد. جز یکی و گفت اگر شهامتش را دارم، آن تکه شیشه را لیس بزنم. به گمانم که عاشق پچ شدن، کمی به لیس زدن همان تکه شیشه شباهت داشت. 0 6 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.