Nahal تاریخ عضویت:اسفند 1403 Nahal دنبال کردن @NahalBiria 11 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(1 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 1 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Nahal 6 روز پیش مغز: داستان شما دیوید ایگلمن 4.6 2 صفحۀ 165 در مقطع کنونی تاریخ شاید ما با نیاکان خود که در عصر حجر میزیستند وجوه مشترک بیشتری داشته باشیم تا با نسلهای آینده. 0 5 Nahal 1404/3/4 مغز: داستان شما دیوید ایگلمن 4.6 2 صفحۀ 2 0 0 Nahal 1404/2/27 مغز: داستان شما دیوید ایگلمن 4.6 2 صفحۀ 2 رسم تک همسری یعنی پیوند و زندگی مشترک با یک نفر را در نظر بگیرید. این روش زندگی در ظاهر با فرهنگ ارزشها و اصول اخلاقی فرد مرتبط است. البته همه این عوامل مهم هستند اما نیروی عمیقتری هم در اخذ این تصمیم مطرح است: هورمونهای بدن. به ویژه یکی از هورمونهای بدن به نام اکسیتوسین در پیدایش این پیوند جادویی نقش اساسی ایفا میکند. در یکی از مطالعههایی که به تازگی انجام شده به مردانی که عاشق همسر خود بودند مقداری اکسیتوسین تجویز کردند. بعد از آنها در مورد جاذبه یک زن غریبه سوال پرسید. طبق این تحقیق برای مردانی که اکسیتوسین دریافت کرده بودند جاذبه جنسی همسر خودشان بیشتر از جاذبه زنان غریبه بود. در واقع این مردان حتی از زنان جذابی که در این مطالعه شرکت داشتند از نظر فیزیکی فاصله میگرفتند. یعنی اکسیتوسین منجر به افزایش پیوند آنها با همسرشان شده بود. چرا موادی شیمیایی مانند اکسیتوسین میتوانند منجر به افزایش قدرت پیوند انسانها شوند؟از دیدگاه تکاملی ما اینطور انتظار داریم که جنس نر به منظور هرچه بیشتر پراکندن ژنهای خود از تک همسری دوری کند. اما اگر بقای فرزندان را مقصود بدانیم وجود یک زوج بهتر از یک والد است. این واقعیت ساده به اندازه ای اهمیت دارد که مغز ما راههای مخفیانه و مرموزی برای تاثیر گذاشتن بر تصمیم ما در این زمینه ابداع کرده است. 0 0 Nahal 1404/1/18 مغز: داستان شما دیوید ایگلمن 4.6 2 صفحۀ 6 چگونگی مداربندی دقیق مغز آدمی از پیش تعیین نشده ،بلکه ژنها راهنماییهای کلی برای ساخت الگوهای شبکههای عصبی ارائه میدهند و تجربههای زندگی فرد باقی کار مداربندی را ترتیب و تنظیم میبخشد و سبب میشوند که شبکههای عصبی بتوانند با جزئیات موجود سازگار شوند. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.