دیوید ایگلمن دیوید ایگلمن پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مغز: داستان شما دیوید ایگلمن 4.7 2 مغز پویا: ماجرای مغزی که هر لحظه تغییر می کند دیوید ایگلمن 4.2 1 ناشناخته: زندگی اسرارآمیز مغز دیوید ایگلمن 5.0 0 مغز پویا: پشت پرده ی تغییرات پیوسته ی مغز دیوید ایگلمن 5.0 0 گونه های شگفت انگیز ؛ راهنمای خلاقیت بشر در بازآفرینی جهان آنتونی برندت 5.0 0 مغز پویا: ماجرای مغزی که پیوسته در حال تغییر است دیوید ایگلمن 0.0 0 The Brain: The Story of You دیوید ایگلمن 0.0 0 مغز: زندگی ما چگونه شکل می گیرد (داستان شما) دیوید ایگلمن 0.0 0 مغز پویا: ماجرای مغزی که هر لحظه تغییر می کند دیوید ایگلمن 0.0 0 مغز: داستان شما دیوید ایگلمن 0.0 0 ماجرای مغزی که هر لحظه تغییر می کند دیوید ایگلمن 0.0 0