نبات🩷 تاریخ عضویت:تیر 1404 نبات🩷 دنبال کردن @NABAT1900 2 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(11 کتاب)0امتیاز دنبال کردن هرجا کتاب باشد آنجا امنترین مکان برای زندگیست 🩷 2یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 11 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها نبات🩷 2 روز پیش اتاق شگفتی ها ژولین ساندرل 3.4 9 موقع خوندن این کتاب خیلی بیشتر متوجه شدم که خیلی چیزا هستن که تازه بعد از دست دادن متوجه ارزشمند بودنشون میشیم 0 0 نبات🩷 2 روز پیش ناکدبانو: رمان سوفی کینسلا 3.8 53 درکل داستان خیلی جالب بود ولی اگه یکم دقیق تر به شخصیت ها میپرداختند جالب تر هم میشد 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نبات🩷 2 روز پیش دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 137 صفحۀ 291 و از دنیا رفت درحالی که عاشق بود:) 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.