Narges.. تاریخ عضویت:تیر 1404 Narges.. دنبال کردن @N.Baratiii 10 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(11 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 11 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها Narges.. 4 روز پیش هر دو در نهایت میمیرند 4.2 14 درکل داستان خوبی بود ولی من فکر میکنم یه مقدار یکنواخت پیش میرفت و این منو خسته میکرد. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Narges.. 4 روز پیش آوای موج ها یوکیو میشیما 3.3 3 صفحۀ 69 «نیت های بد نمی توانند از نیت های خوب دور شوند» 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.