محمدرضا

مرداد 1404

30 دنبال شده

18 دنبال کننده

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

سووشونسم هستم، بفرماییدبامداد خمار

نحوه شروع خواندن رمان و معرفی چند رمان مناسبِ شروع

3 کتاب

اگه دوست دارید کتاب داستانی شروع کنید به نظر من بهتره از رمان های ایرانی مثل بامداد خمار ، سووشون ، و ... شروع کنید و بعد که جذب شدید به این ژانر به رمان های خارجی رو بیارید و سعی کنید رمان های روون و معروف رو انتخاب کنید تا با دنیای اون ها اشنا بشین و جذبتون کنه و بعد اهسته اهسته به سمت متن دشوار و مفهومی برید رمان های ساده، تاثیر گذار و معروفی مثل« کتابخانه نیمه شب» ، «من سم هستم بفرمایید » و .... به این خاطر گفتم اول از ایرانی شروع کنید چون خیلی بهتر میتونید باهاشون ارتباط برقرار کنید هم از لحاظ مفهومی و اصطلاحی و هم از لحاظ فرهنگی و حال و هوای شخصیت های داستان که با حال و هوای شما بسیار نزدیک تر از حال و هوای شخصیت های رمان های غیر ایرانی هست و این برقراری ارتباط لازمه جذب شما در هر ژانری هست که ژانر داستانی هم از این قاعده مستثنی نیست ، همونطور که شعر ایرانی تاثیر گذار تر از شعر غیر ایرانی هست که ترجمه شده و شکل اصلی اون تغییر کرده داستان و رمان ایرانی هم برای شروع بسیار تأثیرگذار تر از رمان های غیر ایرانی هست البته این نظر من هست و ممکنه شخص دیگری متفاوت فکر کنه و در هر حال امیدوارم در مسیر کتابخوانی خودتون بهترین هارو تجربه کنید ✨👌🏻

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.