مجید حق بین مجید حق بین دنبال کردن @MajidHaghbin 10 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(65 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 65 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 19 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب مجید حق بین 1403/7/9 نگاهی به تاریخ جهان جلد 1 جواهرلعل نهرو 4.1 11 صفحۀ 57 آیا هرگز مهتاب پیش از سپیده صبح را دیدهای که چگونه نور آن آهسته آهسته به روشنایی روز مبدل میشود؟ من اغلب این کشاکش و مبارزه میان مهتاب و سپیده را تماشا کردهام که همیشه در آن سپیده پیروز میگردد. در آن روشنایی نیمرنگ و شگفتانگیز صبحگاهی، وقتی میرسد که در مدت چند لحظه نمیتوان تشخیص داد که آیا روشنایی و نور از آن مهتاب است یا مال روزی که فرا میرسد و برمیآید. و بعد تقریبا به طور ناگهانی یقین میکنی که نور پیروز مال روز است و ماه که در این مبارزه شکست یافته با رنگ پریده عقب مینشیند و خود را کنار میکشد. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.