MMD MMD دنبال کردن @MMD87 0 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(20 کتاب)97امتیاز دنبال کردن2یادداشت6امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 20 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها MMD 1402/10/3 رشد علی صفایی حائری 4.5 100 بعد خوندن این کتاب وجدانت بیدار میشه و با خودت میگی کاشکی هیچوقت نخونده بودم ... حال بجای اصلاح باید بسوزم که در خسرانم ... 🆗⁉️ 0 7 MMD 1402/10/3 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 در ظاهر مطالب قابل فهم و آسان است ... ولی اگر تک تک مطالب کتاب را کاملا بفهمید و برای خود تفسیر کنید کمرشکن ...🔚‼️ 0 9 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها MMD آینده ی اهداف 10 کتاب برای رسیدن به هدف باید بعد هدف هم مد نظر قرار بدیم ‼️ رئیس جمهور شدم بعدش چکار کنم ؟ آیا هدفهایم آینده ای دارند؟ آیا پایانی وجود دارد؟ کدام جمله درست است؟! «قطعا پایانی وجود ندارند» «آخرین هدف رسیدن به خداست» 0 3 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.