M9you M9you دنبال کردن @M9you 5 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(86 کتاب)0امتیاز دنبال کردن M9you M9you 0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 86 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 46 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب M9you 1402/2/5 رازهای آنسوی مرگ "اسرار میان مرگ و زندگی" دولورس کانن 0.0 صفحۀ 10 مردگان واقعی ما هستیم که هنوز نمیدانیم چیستیم، چه قدرتی داریم، چه باید بکنیم. 0 4 M9you 1402/2/5 زندگی در میان زندگی ها مایکل نیوتن 0.0 صفحۀ 222 همیشه گفتهاند در زندگی هرگز چالش هایی بیشتر از آنچه میتوانیم از پسش برآییم، به ما داده نمیشود، و این امر تا حد زیادی به نظر صحیح میآید. ما همان کسانی هستیم که طبق نقشهی مُقدر باید باشیم. 1 2 M9you 1402/2/5 تاملات مارکوس اورلیوس 3.8 9 صفحۀ 102 خیالات را از فکر خود بیرون کن. مثل عروسکِ خیمه شب بازی باریچهٔ دست شهوت مباش. فقط به زمان حال توجه کن. از تجربیات خود با دیگران پند گیر. علت و مادهٔ هر چیزی را مشخص و طبقهبندی کن. به مرگ بیندیش. کاری به خطای همسایهات نداشته باش. دیگران را با اشتباهاتشان تنها گذار. 0 6 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.