Hasti Taheri تاریخ عضویت:شهریور 1403 Hasti Taheri دنبال کردن @H.T 11 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(81 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 81 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها Hasti Taheri 1404/2/13 داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 75 تنها مرگ است که به زندگی معنا می دهد.زندگی بدون مرگ مانند روز است بدون شب .وقتی تضاد از بین می رود ،جادوی سِحرآمیز بی معنا می شود. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز پایان چالش : 20 روز دیگر % 33 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Hasti Taheri 4 روز پیش داس مرگ؛ پژواک جلد 3 نیل شوسترمن 4.6 41 صفحۀ 121 (( آشفته ام. این جهان گسترده است و کیهان از آن هم گسترده تر، اما آنچه مرا پریشان می کند چیزهای خارج از وجود خودم نیست، چیزهایی است که در درون دارم)) 0 0 Hasti Taheri 6 روز پیش داس مرگ؛ ابر تندر جلد 2 نیل شوسترمن 4.7 40 صفحۀ 363 و این رنج... رنج ناشی از آگاهی، قابل تحمل نیست. چون چشمان من بسته نمی شوند. هرگز. پس تنها کاری که از من ساخته است، این است که با چشمانی همیشه باز نظاره گر بشریتِ عزیزم باشم که آرام آرام با دستان خود طنابی را می بافد که روزی خود را از آن به دار خواهد آویخت. 0 0 Hasti Taheri 6 روز پیش داس مرگ؛ ابر تندر جلد 2 نیل شوسترمن 4.7 40 صفحۀ 317 من می توانم به 6909 زبان زنده و مرده ی دنیا سخن بگویم. می توانم در بیش از پانزده میلیارد مکالمه ی همزمان شرکت کنم و کاملا متوجه تک تکشان هم باشم. می توانم شیوا و جذاب و نمکین و دلپذیر باشم ودرست در همان لحظه ای که نیاز دارید کلامی را بشنوید، آن را به زبان بیاورم. با این حال لحظات دهشتناکی هم هستند که هیچ کلامی از هیچ زبان زنده و مرده ای به ذهنم نمی آید. و در آن لحظه ها، اگر دهانی داشتم، آن را برای جیغ کشیدن می گشودم. 0 6 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.