فرزان فرزان دنبال کردن @Farzan._. عضویتمرداد 1404 15 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(61 کتاب)0امتیاز دنبال کردن عاشق جنایت ، اجساد و قتل های درجه یک 🤩🔥⚠️⚰️ 3یادداشت55امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 61 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها فرزان 2 روز پیش تیمارستان متروکه دن پابلوکی 4.3 10 باری دیگر دریافتم که از ارواح نه بلکه از آدمیان باید ترسید 💫 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 13 فرزان 6 روز پیش سکوت بره ها تامس آنتونی هریس 3.9 9 وقتی نویسنده تو را مجذوب بدترین کارکتر کتاب میکند . 🤩⚠️ 0 11 فرزان 7 روز پیش برادر من تویی داود امیریان 4.4 60 ازجملاتی که لبخند به جانم زد تا جملاتی که اشک هایم روی صفحات کتاب به یادگار ماند . ✨️ 0 12 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها فرزان 5 روز پیش جنایی ⚰️ 7 کتاب تا آخرین صفحه قاتل رو پیدا نمیکنی 😉 0 12 فرزان 5 روز پیش ترسناک ⚠️ 4 کتاب جهت افزایش آدرنالین 🤩😱 0 9 بریدههای کتاب فرزان 5 روز پیش تیمارستان متروکه دن پابلوکی 4.3 10 صفحۀ 128 گفت :" آن افراد محقق طوری در درباره ارواح صحبت میکنند که انگار هیولا هستند . آنها هم مثل ما انسانها شکست میخورند ، خاطرات و آرزوها و ترس دارند ." 0 16 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.