آنه✨🌱 آنه✨🌱 دنبال کردن @Dark_Queen 3 دنبال شده 11 دنبال کننده کتابدوست(32 کتاب)181امتیاز دنبال کردن 3یادداشت9امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 32 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 20 کتاب یادداشتها آنه✨🌱 1403/9/6 سنگدل ماریسا مییر 4.3 145 خیلی خیلی کتاب قشنگی بود ؛ طوری که هنگام خوندن در لا به لای صفحاتش غرق شدم ولی... به نظر من جست به کاترین هیچ حسی نداشت ! آخه مگه میشه آدم با چند بار نگاه زیر چشمی تو مهمونی عاشق یکی بشه؟؟؟ نویسنده نصف داستان فقط درباره شیرینی حرف میزد ! کاش یکم ، فقط یکم به رابطه اون دوتا میپرداخت... ولی در کل نه فقط فانتزی خونا ، بلکه به همه ی کتابخونا پیشنهاد می کنمش با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 6 آنه✨🌱 1403/7/15 سایه های میان ما تریشیا لونسلر 4.0 45 با احترام به تمام دوست داران این کتاب من زیاد دوسش نداشتم خیلی قابل حدس و یه عشق کلیشه ای داشت و ذره ای هیجان توش وجود نداشت با توجه به نقد ها فکر نمی کردم منی که فانتزی خون هستم ازش خوشم نیاد نویسنده انگار تو ۲۰_۳۰ صفحه آخر خواست یک جوری کار رو جمع کنه!!!!!! البته یه سری خوبیا هم داشت ناگفته نماند شخصیت اصلی داستان یه دختر قوی و رند بود و منِ دختر موقع خوندن داستان به جای اون احساس قدرت میکردم 0 4 آنه✨🌱 1403/5/3 داس مرگ؛ داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 71 از بهترین کتاب هایی بود که خوندم داستان هیجان انگیز و زیبا و تمیزی داشت . طوری که هم همه شخصیت ها به زیبایی توصیف شده بودن(یعنی من میتونستم شخصیت ها رو به راحتی در ذهنم تصور کنم) و هم فضاسازی قابل درک بود . و در نهایت هم خود داستان طوری بود که اواسط داستان شخص خواننده هر سوالی که داشت چند صفحه بعد به جواب سوالش میرسید و اما آخر داستان... جلد اول تموم شد و مارو با یه حسرت و امید بزرگ تنها گذاشت و در آخر ، من با خوندن این کتاب از این زمان متنفر شدم و هر ثانیه که از خوندنش می گذشت بیشتر دلم میخواست تو آینده ی دور باشم بهتون پیشنهادش میکنم 0 9 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 5 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب آنه✨🌱 1403/5/4 داس مرگ؛ داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 71 صفحۀ 31 وقت مردن همه دنیا فامیل آدم می شوند. 0 17 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.