Aylar تاریخ عضویت:تیر 1404 Aylar دنبال کردن @Aylar_b 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها Aylar 2 روز پیش هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 285 این کتاب ایده ی جدید و فوق العاده ای داشت ولی به شخصه روند داستان رو اصلا دوست نداشتم 0 0 Aylar 2 روز پیش دیزی دارکر 4.5 5 این کتاب رو میتونم به عنوان بهترین کتابی که خوندم معرفی کنم. آلیس فینی یکی از بهترین نویسنده هاست و این کتاب هم واقعا شاهکاره 0 0 Aylar 2 روز پیش روباه نیمه شب بتسی بایارس 3.4 2 کتاب گوگولی ای بود 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.