سید علی میرزایی سید علی میرزایی دنبال کردن @Alimirzaeiii 10 دنبال شده 10 دنبال کننده سرکتابخوان(505 کتاب)7امتیاز دنبال کردن8یادداشت444امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 505 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها سید علی میرزایی 1403/9/25 مامان بزرگ گانگستر دیوید ویلیامز 3.0 1 کتاب جالبی بود ولی پایان جالبی نداشت وآخر کتاب مادر بزرگ بِن میمیرد و همین آخر داستان را غم انگیز کرده بود. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 3 سید علی میرزایی 1403/5/15 آملیا بدلیا گنج پیدا می کند هرمن پریش 4.6 1 کتاب زیبایی بود ولی خیلی داستان را لف می داد 0 3 سید علی میرزایی 1403/5/14 آقای ماجیکا و خانم بوفه دار هامفری کارپنتر 0.5 1 مسخره ترین کتابی بود که خوندم😡😡😡 0 3 سید علی میرزایی 1403/5/14 در جستجوی طوطی پلیسه پیلار لوثانو کاربایو 3.5 1 سه روز است که طوطی پلیسه به کارآگاه کرگدن سر نزده یعنی کجا رفته؟ چه اتفاقی برای او افتاده؟بله!او را دزدیدهاند!اما کار چه کسی است؟ رباینده ها چه می خواهند؟ کارآگاه کرگدن دست تنها این معما را حل می کند 0 1 سید علی میرزایی 1403/5/14 ماجرای شی واوای قلدر پیلار لوثانو کاربایو 3.5 1 چه کسی گفته همهی پرنده ها پرواز میکنند؟ چه کسی به همهی حیوانات دستور داده مشغول کار شوند؟ چه کسی گفته لاک پشت حیوان بی مصرفی است؟ این قلدر بازی ها کار چه کسی است آیا کارا گاه کرگدن می تواند با او طرف شودو حسابش را برسد 0 0 سید علی میرزایی 1403/3/7 خاطرات خون آشام عاشق جلد 1 فرهاد حسن زاده 4.2 3 این کتاب درباره ی یک خون آشام هست که نامزدش را یک آبمیوه فروش میکوشد و او می رود انتقام بگیرد 0 1 سید علی میرزایی 1403/3/7 معبد یاقوت آتش زا جلد 16 جرونیمو استیلتن 3.7 1 از نظر من، کتاب جالب و قشنگی بود ولی مثل جلد های دیگرش هیجان انگیز نبود 0 1 سید علی میرزایی 1403/3/7 چگونه پدر خود را نجات دهیم؟ پیت جانسون 4.1 4 این کتاب دربارهی جدا شدن پدر و مادر جو و کلر است واین دو بچه تلاش می کونند پدر ومادر شان را با هم دوست کنند. از نظر من هیجان انگیز هست 2 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها سید علی میرزایی کتاب درباره ی فوتبال کتاب درباره ی فوتبال 20 کتاب خوانده ام ومی خواهم بخوانم 0 4 بریدههای کتاب سید علی میرزایی 1403/9/25 مامان بزرگ گانگستر دیوید ویلیامز 3.0 1 صفحۀ 206 مادر گفت: اشکالی نداره. نیازی نیست خجالت بکشی. اگه رویات اینه، دنبالش کن! 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.