علی معصومی علی معصومی دنبال کردن @Ali.Masoumi 0 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها علی معصومی 1403/12/21 آن سوی سپیدارها غنچه وزیری 3.8 1 داستانی با روایت از دو نگاه متفاوت سرشار از تعلیق و ادبیات و اشعار دیروز و لحن محاوره ی امروزی ..ذهن خلاق نویسنده در ایجاد جهانی تخیلی در میان دنیای واقعی و همه و همه این کتاب را برای من خاص و خواندنی کرد 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب علی معصومی 1403/10/18 گلستان سعدی مصلح بن عبدالله سعدی 4.7 0 صفحۀ 28 قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید.. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.