خواندهام تاریخ مختصر اندیشه راهنمای فلسفی زیستن لوک فری 4.4 3 ما همه یک معجزه ایم: چگونه از طریق درک همزمانی ها مطمئن شویم مسیر درستی را برای زندگی مان انتخاب کرده ایم جین شینودا بولن 4.0 1 شاهدبازی در ادبیات فارسی سیروس شمیسا 3.2 4 تبارشناسی اخلاق (یک جدل نامه) فریدریش ویلهلم نیچه 4.4 5 داستان دو شهر چارلز دیکنز 4.1 38 دیالکتیک روشنگری: قطعات فلسفی تئودوردبلیو. آدورنو 4.4 1 اخلاق صغیر "اندیشه هایی برآمده از زندگی ویران" تئودوردبلیو. آدورنو 3.0 1 سه رساله درباره نظریه جنسی و نوشته های دیگر در همین موضوع زیگموند فروید 3.5 1 نامیدن تعلیق: برنامه ای پژوهشی برای جامعه شناسی تاریخی انتقادی در ایران صالح اولاددمشقیه 5.0 1 هر کجا که دلیل ما را برد: از اصل "خدا نیست" تا "خدا هست" آنتونی فلو 4.0 2