خواهم خواند پاگرد محمدحسن شهسواری 3.4 4 نویسندگان معاصر ایتالیا کامران شیردل 0.0 0 تاریخ فلسفه: فیلسوفان انگلیسی از هابز تا هیوم فردریک چارلز کاپلستون 4.5 1 بونوئلی ها: نوشته های سوررئالیستی لوئیسن بونوئل لوئیس بونوئل 4.2 1 سگ های سیاه ایان مک یوان 2.5 0 مقدمه بر علوم انسانی ویلهلم دیلتای 4.0 0 پلنگ دره ی دیزاشکن: زندگی و شعر منوچهر آتشی فرخ تمیمی 0.0 0 مجالس سبعه (هفت خطابه) جلال الدین محمد بلخی مولوی 0.0 0 آفرینش و آزادی: جستارهای هرمنوتیک و زیبایی شناسی بابک احمدی 3.0 1 ساختار و تاویل متن بابک احمدی 4.1 1 مساحت احساس: سهراب سپهری و هنر عرفانی در جهان معاصر مهدی رفیع 0.0 0 نگاهی به فروغ فرخزاد سیروس شمیسا 4.0 1 کسی که مثل هیچ کس نیست سیداحمد حسینی 5.0 0 منوچهر آتشی محمد مختاری 0.0 0 شرح شوق: شرح و تحلیل اشعار حافظ: غزلهای 385 تا 486 و اشعار غیر غزل سعید حمیدیان 3.0 0 داستان پیامبران در کلیات شمس، شرح و تفسیر عرفانی داستانها در غزلهای مولوی تقی پورنامداریان 0.0 0 من یک شورشی هستم: خاطرات زندان عباس سماکار 0.0 0 رازهای سرزمین من رضا براهنی 4.5 2 شکارچی در سایه روشن زندگی ایوان سرگی یویچ تورگنیف 3.2 4 این صفحه سفید است: هنر غیاب ساموئل بکت و عباس کیارستمی حسام عابدینی 0.0 0